MENU LUK

MIT ARBEJDE

Kombinationen af musik, poesi og humor er mit kunstneriske fædreland – den rod, hvorfra min tekstverden går.

Jeg arbejder professionelt som sangskriver og sanger og skriver primært musikdramatiske tekster til teater.

Privat er jeg gift og har to børn.

Her på siden finder du udpluk af mit arbejde og mit univers.

MUSIK

Med en musikerfar og en baggrund i DR Pigekoret trak musikken tidligt et sneglespor. Jeg optræder med egen musik i et krydsfelt mellem teater- og koncertoplevelsen.

I 2016 mistede jeg min far, og det afstedkom en lyst til at italesætte sorgen musikalsk. Jeg stiftede RØRT, og har nu turneret et par år og givet koncerter rundt om i hele landet. Læs mere her.

‘Til de Levende’ – fra ’Sange om Sorg’ / Østerbro Teater 2018
‘Assistens’ – fra ’Sange om Sorg’ / Østerbro Teater 2018

TEATER

Teaterlivet begyndte med Kongelig Mayestaits Acteurs (2001), fortsatte som turnerende børneteater og er endt i tekster til teatermodpoler som revy og absurd eksperimenterende musikteater. Jeg arbejder godt i kunstneriske fællesskaber og har samarbejdet med bl.a. teaterkollektivet Sort Samvittighed og Cheer Extreme på teater S/H. Sammen med Ensemble Ensemble lavede jeg musikforestilling ’Er der Nogen?’ på Teater FÅR302.

Alpha Louvise Viola Von Snö – revytekst til Dragsholm Revy 2011.
Dumme dukke – fra forestillingen ‘Opvisning i lavt selvværd’, teater S/H 2016.

TEKSTFORFATTER

Jeg har hjemme i poetiske rim og remser – både de alvorlige og de barnlige.

Som tekstforfatter udkommer jeg i 2019 med bogen ’En lille bog om store ting’ på forlaget Eksistensen. En pegebog for de mindste skrevet i samarbejde med præst Maria Baastrup som en del af et projekt omkring børn i kirken. Som en del af samme projekt har jeg desuden skrevet bønner for børn i aldersgruppen 0-9 år.

Læs mere her