MENU LUK

KONCERT ELLER MUSIKGUDSTJENESTE

Et koncerttilbud til kirker med sange om sorg og mulighed for et teologisk og kunstnerisk samarbejde.

Jeg mistede meget pludseligt min far i julen 2016. Det afstedkom en spontan nødvendighed og lyst til at arbejde med sorgen gennem musikken i et forsøg på at skabe et varmt, ærligt og vedkommende rum til de sørgende. 

I samarbejde med rytmisk pianist og organist Martin Seier (Brønshøj Kirke) har vi udviklet et musikalsk koncept, som er en vekselvirkning mellem sange skrevet fra et sted midt i sorgen og tale/refleksion over emnet.

Vi optræder med en koncert der egner sig til både kirker og sognecentre – og måske endda præsteboligen. Vi har haft utrolig livsbekræftende og varme oplevelser ved at italesætte sorgen på denne måde.

I december 2018 skabte vi i samarbejde med Østerbro teater og Statens Kunstfond en Sorgsalon i en privat lejlighed på Nørrebro. En iscenesat intimkoncert der skabte et rum, hvor man kunne være privat med sin sorg – i fællesskab med andre.

Vi kan tilbyde 3 forskellige koncert-oplevelser

En selvstændig koncert med tekstoplæsning

Vi leverer en færdig koncert i kirken med vekselvirkning mellem sang og oplæsning af tekster skrevet af Cecilie Fabricius (Forlaget Eksistensen). Små skæve og fine øjebliksbilleder fra et menneske i sorg.
Lyt til ‘Til De Levende’ her.
Lyt til ‘Assistens’ her.

Varighed ca. 1 time.

En musikgudstjeneste som et samarbejde mellem dig og os

Vi har med stor succes, samarbejdet med præster i de lokale kirker vi har optrådt i og har inviteret dem til at reflektere over sorg set fra et teologisk synspunkt mellem sangene. Det er der kommet nogle meget smukke og vedkommende oplevelser ud af.

Varighed 1 time/1,5 timer.

Therese Fabricius

En koncert helt tæt på

Den intime sorgsalon i en lejlighed åbnede op for muligheden for at få publikum helt tæt på. Det kan noget særligt at invitere indenfor privat og fortælle om sorgen i en hjemlig atmosfære. Hvis lysten og husrummet er der, optræder vi meget gerne indenfor i præsteboligen eller sognecentret og giver de fremmødte en anderledes intim oplevelse.

Varighed 1 time.

Vi er i alt tre optrædende. To musikere samt en lyddesigner som har mange års erfaring med at designe perfekt lyd til både kirkerum og sognehuse. Pris uanset koncertformat  9.000 DKK