MENU LUK

KONCERT ELLER MUSIKGUDSTJENESTE

Et koncerttilbud til kirker med sange om sorg og mulighed for et teologisk og kunstnerisk samarbejde.

Jeg mistede meget pludseligt min far i julen 2016. Det afstedkom en spontan nødvendighed og lyst til at arbejde med sorgen gennem musikken i et forsøg på at skabe et varmt, ærligt og vedkommende rum til de sørgende. 

I samarbejde med rytmisk pianist og organist Martin Seier (Brønshøj Kirke) har vi udviklet et musikalsk koncept, som er en vekselvirkning mellem sange skrevet fra et sted midt i sorgen og tale/refleksion over emnet.

Vi optræder med en koncert der egner sig til både kirker og sognecentre – og måske endda præsteboligen. Vi har haft utrolig livsbekræftende og varme oplevelser ved at italesætte sorgen på denne måde.

I december 2018 skabte vi i samarbejde med Østerbro teater og Statens Kunstfond en Sorgsalon i en privat lejlighed på Nørrebro. En iscenesat intimkoncert der skabte et rum, hvor man kunne være privat med sin sorg – i fællesskab med andre.

“Tusind tak for i aften. Det var dejligt at møde jeres musik igen, og så i et rum som Domkirkens! Normalt når der spilles musik i et stort, stille rum, må musikken nødvendigvis bryde stilheden. Men på en eller anden måde formåede I at skabe musik, der i stedet blev et med stilheden omkring os. Så smukt! TAK! “

Publikum – ’Sange om Sorg’

“Tak for en rigtig fin koncert i Natkirken / Vor Frue Kirke. Det var så smukt, så smukt. Jeg vil allerede gerne høre det hele en gang til! “

Publikum – ’Sange om Sorg’

“Mange tak for en meget berigende og dejlig aften i går. Tak for jeres nærvær, jeres sårbarhed og jeres styrke, for jeres stærke og kloge ord, for jeres smukke sang, musik og lyd, for jeres nuancering af sorg og for jeres mod til at sætte ord på.”

Publikum – ’Sorgens Fugl’

“Jeg er helt mast på den der forsvarsløst-rundt-i følelsesregistret-måde! Hvor var det godt!  Stærkt at lytte til Christian Buschs ord. Jeg vil huske meget af det han sagde. Og Therese’s og Martins ord og sange og fremførsel er bare helt fantastisk. Simpelthen så rørende. TAK! “

Instruktør Elisa Kragerup Betty Nansen Teater – ’Sorgens Fugl’ med hospitalspræst Christian Busch

”Det var som at have besøg af engle”

Domprovst Anne Reiter / Maribo Domkirke

Vi kan tilbyde 3 forskellige koncert-oplevelser

En selvstændig koncert med tekstoplæsning

Vi leverer en færdig koncert i kirken med vekselvirkning mellem sang og oplæsning af tekster skrevet af Cecilie Fabricius (Forlaget Eksistensen). Små skæve og fine øjebliksbilleder fra et menneske i sorg.
Lyt til ‘Til De Levende’ her.
Lyt til ‘Assistens’ her.

Varighed ca. 1 time.

En musikgudstjeneste som et samarbejde mellem dig og os

Vi har med stor succes, samarbejdet med præster i de lokale kirker vi har optrådt i og har inviteret dem til at reflektere over sorg set fra et teologisk synspunkt mellem sangene. Det er der kommet nogle meget smukke og vedkommende oplevelser ud af.

Varighed 1 time/1,5 timer.

Therese Fabricius

En koncert helt tæt på

Den intime sorgsalon i en lejlighed åbnede op for muligheden for at få publikum helt tæt på. Det kan noget særligt at invitere indenfor privat og fortælle om sorgen i en hjemlig atmosfære. Hvis lysten og husrummet er der, optræder vi meget gerne indenfor i præsteboligen eller sognecentret og giver de fremmødte en anderledes intim oplevelse.

Varighed 1 time.

Vi er i alt tre optrædende. To musikere samt en lyddesigner som har mange års erfaring med at designe perfekt lyd til både kirkerum og sognehuse. Pris uanset koncertformat  10.500 DKK